Word Lid

De Club

De Belgian Audi Club is wat men noemt het bureau sportieve zaken van het merk Audi in België. Zoals zijn naam doet vermoeden, biedt de Club autosportliefhebbers en fans van het merk Audi de kans samen aan tal van activiteiten deel te nemen en van diverse voordelen te genieten.

Maar de Belgian Audi Club is ook rechtstreeks betrokken bij de competitie. Enerzijds door de promotie te verzorgen van de piloten die met een Audi model aktief zijn (de Leden-Piloten), anderzijds door zelf een door Audi Import ondersteund programma uit te werken.

De Club trad voor het eerst op de voorgrond met de deelname (en overwinning!) van Marc Duez en Willy Lux met een Audi quattro aan de Boucles de Spa in 1983 en de eerste stappen van Bruno Thiry in het Wereldkampioenschap Rally in 1989. Later zou de Belgian Audi Club nog aan de basis liggen van tal van sportprogramma’s, hoofdzakelijk dan op circuit. 15 jaar quattro leidde tot 7 nationale titels (in Procar en later Belcar) en zorgde voor de enige overwinning van een Audi Supertourisme in een 24 Uren race.

In 2003 behaalde de Audi A4 Silhouette Light, de enige Silhouette gebouwd in België, de titel in de Belgian Touring Car Series (BTCS). Datzelfde jaar schonken Tom Kristensen, de Japanner Seiji Ara en hun Audi R8 de Belgian Audi Club trouwens ook de overwinning in de 1000 km van Spa. In 2004 won hetzelfde team Goh ook de 24 Uren van Le Mans en alweer tekende de Club present. Het logo op de vleugels van de mooie R8 zijn een stille getuige van dit exploot. Een anecdote om aan te tonen dat de Belgian Audi Club naam heeft gemaakt in de autosport. Sinds 2010 is de Club nauw betrokken bij het Belgian Audi Club Team WRT en diens succesvolle deelname aan (inter)nationale kampioenschappen met de Audi R8 LMS ultra.  Hoogtepunt de afgelopen jaren waren de titels in de Blancpain Endurance Series, de Total 24 Uren van Spa en de 24 Uren van Zolder.

U houdt van autosport? U bent fan van Audi? Wel, dan is de Belgian Audi Club absoluut iets voor u!

Als Lid treedt u toe tot de grote familie van de Belgian Audi Club en er liggen heel wat voordelen op u te wachten:

Zo bezorgen we u minstens twee maal per jaar onze News, waarin u een overzicht krijgt van al het sportieve nieuws, maar nodigen we u ook uit voor verschillende interessante activiteiten zoals uitstapjes naar buitenlandse races of rally’s, fabrieksbezoeken, circuitdopen, maar ook onze Clubdag in Zolder waar u met uw Audi kan komen rijden op het circuit.

Naast een gepersonaliseerde lidkaart krijgt u ook posters, en kortingen op toegangs- en VIP-tickets.

Voor slechts 25€ voor 12 maanden zal u uw autosportpassie en voorliefde voor Audi kunnen delen met vele anderen. En u zal snel merken dat een lidmaatschap bij de Belgian Audi Club, een lidmaatschap is dat opbrengt. Lid worden kan hier!

Als Lid-Piloot (50€) kan u uiteraard genieten van dezelfde voordelen als die van een gewoon Lid, maar als piloot van een Audi kan u ook rekenen op bijkomende voordelen. Omdat wij een officieel erkende renstal zijn, kan u bij ons ook uw nationale of internationale racelicentie aanvragen (RACB Sport). Lid-Piloot worden kan door hier te klikken.

Zich inschrijven als VIPartner (78,65€ incl. BTW) is in de eerste plaats handig als u beschikt over een BTW-nummer want wij bezorgen u een factuur. Bovendien krijgt u jaarlijks ook het Audi Sport magazine ‘Adenalin’ thuis toegestuurd. Verder betekent dit ook dat u tijdens uw lidmaatschap vijf VIGuests kan introduceren. Deze mensen krijgen dan ook onze e-news toegestuurd en de VIPartner kan ze inschrijven voor activiteiten, op voorwaarde dat er voldoende plaats is. Geïnteresseerd om VIPartner te worden, klik dan hier.

Belgian Audi Club asbl
Leuvensesteenweg 677
3071 Kortenberg

Tel: 02640.80.14

Fax: +32 2 640 12 91 TVA: BE 0414 084 882
Fortis: 210-0919009-83
IBAN: BE14 2100 9190 0983
CODE BIC: GEBABEBB
e-mail: info@belgianvwclub.be

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer