Word Lid

Sport Internationaal

Trophée Andros: twee Audi voor Comtoyouracing

10 november 2017

Twee ‘Belgische’ Audi A1 quattro zullen dit jaar opnieuw aan de start staan van de Trophée Andros. Na de stopzetting van het programma door Team WRT, zal de formatie Comtoyou onder leiding van Jean-Michel Baert de deelname voor haar rekening nemen. Benoit Tréluyer en Nathaël Berthon, vorig jaar al Audi-rijders, worden de speerpunten van het team in Elite Pro. De drievoudige winnaar van de 24 Uur van Le Mans maakte vorig seizoen indruk door zijn progressie, ondanks het feit dat hij alles moest ontdekken. Zijn jonge landgenoot (en teamgenoot in de Blancpain GT Series dit jaar) veroverde de titel in Elite en maakt de overstap naar de topcategorie. Nathanaël heeft als ambitie om opnieuw een hoofdrol te spelen.

Zoals het reglement voorschrijft, wordt dezelfde wagen in de Trophée Andros gedeeld door twee rijders. Op de #4 krijgt Lionel Daziano, Elitekampioen 2014-2015 met WRT, een nieuwe kans. Aan het stuur van de #8 ontdekt Louis Gervoson – voormalige vaste waarde in de elektrische competitie – een Silhouette met een thermische motor, vierwielaandrijving en vierwielbesturing. 

Zoals gewoonlijk geeft Val Thorens op 2 en 3 december de aftrap van een seizoen dat opnieuw bestaat uit zeven afspraken.

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer