Word Lid

Sport Internationaal

Gilles Magnus, winnaar van het RACB National Team Stuurwiel, met Audi in 2019 !

28 november 2018

Flashback naar het begin van het seizoen. Op Circuit Zolder, strijdtoneel voor de openingsmanche van de Blancpain GT Series, gooit Gilles Magnus hoge ogen bij zijn GT3-debuut door de vierde tijd te laten optekenen tijdens de kwalificaties aan boord van een Audi R8 LMS van het Belgian Audi Club Team WRT. Gekoppeld aan Alessio Picariello wint hij de Silver Cup bij de twee races. Iedereen was het eens nadien: deze jongen beschikt over een pak talent!

Zeven maanden later, nadat hij zich ook al liet opmerken in GT4, wordt de voormalige eenzitterpiloot herenigd met het merk met de vier ringen bij de finale van het RACB National Team Stuurwiel. In de faciliteiten van Audi Sport in Neuburg, waar Tom Kristensen de gebruikelijke RNT-jury (Geoffroy Theunis, Bas Leinders en Marc Duez) vervoegde, haalde de man uit Schoten het uiteindelijk van Benjamin Lessennes, Mathieu Detry, Tom Rensonnet en Cédric Wauters.

Gilles zal in 2019 dus deelnemen aan TCR Benelux achter het stuur van een zwart-geel-rode Audi RS 3 LMS, ingezet door het Comtoyou Racing team. Het doel is zonder meer om de Belgische driekleur en het merk Audi in de kijker te rijden !

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer