Word Lid

Sport Internationaal

DTM-test voor Fred Vervisch

28 november 2018

Na zijn eerste succes in het FIA WTCR in de straten van Macau, stopt Fred Vervisch niet met het aan elkaar rijgen van de ervaringen. De Kortrijkzaan, die zich net zo op zijn gemak voelt aan het stuur van een Audi RS 3 LMS TCR als aan dat van een Audi R8 LMS GT3, is namelijk door Audi uitgenodigd om een Audi RS 5 DTM aan de tand te voelen bij de traditionele “Young Drivers Tests” aan het einde van het seizoen.

Van 10 tot 12 december zal de officiële Audi Sport customer racing rijder naar het Spaanse circuit van Jerez trekken, net als de Italiaan Mattia Drudi, de Zuid-Afrikaan Jonathan Aberdein, de Oostenrijker Ferdinand Habsburg en de Noor Andreas Bakkerud, derde in de eindstand van het wereldkampioenschap Rallycross.

En al moet hij zowel het circuit als de wagen nog ontdekken, toch heeft Frédéric Vervisch zich voorgenomen om maximaal te profiteren van deze mogelijkheid. “Het is een kinderdroom die in vervulling gaat”, vertrouwt hij ons toe.

Wetende dat er in principe geen zitje beschikbaar is voor het DTM-seizoen 2019, kan de test beschouwd worden als een beloning voor het mooie seizoen dat de Belgian Audi Club-rijder achter de rug heeft. Maar wie weet wat de toekomst zal brengen…

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer