Word Lid

Sport Internationaal

Dries Vanthoor in de ADAC GT Masters met Land Motorsport

14 februari 2019

Hoewel het voorlopig nog wachten is op de bevestiging van het programma voor Dries Vanthoor in de Blancpain GT Series, weten we reeds dat de Limburger dit jaar opnieuw de  handschoen zal opnemen in de ADAC GT Masters, het nationale Duitse GT3-kampioenschap zeg maar.

Na een lastig eerste seizoen in 2018 met een debuterend team (EFP by TECE) en een teamgenoot (Florian Spengler) die niet altijd even sterk voor de dag kwam, zal de Belgian Audi Club-rijder ditmaal beter omringd worden! Dries zal namelijk het Montaplast by Land Motorsport team vervoegen, de ADAC GT Masters kampioen uit 2016, laureaat van de 24 Uren van de Nürburgring in 2017 en podiumfinisher bij de afgelopen 24 Uren van Spa. Zwaar geschut dus, kort gesteld.

Op 20-jarige leeftijd zal de jongste Vanthoor deel uitmaken van een van de jongste rijdersbezettingen op de grid, aangezien hij team vormt met Ricardo Feller. De Zwitser is zelf slechts 18 jaar, maar toonde vorig jaar reeds dat hij over heel wat snelheid beschikt. Christopher Mies, in 2016 nog kampioen met het team van Wolfgang Land, en Max Hofer vormen het tweede rijdersduo. De eerste van zeven afspraken staat gepland van 26 tot 28 april in Oschersleben.

 

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer