Word Lid

Allerlei

Een schitterend programma voor de leden van de Belgian Audi Club

7 februari 2019

Naast de activiteiten in de racerij aan de zijde van de teams en Belgische rijders, is de Belgian Audi Club ook een… Club gepassioneerden! De autosportliefhebbers en de aanhangers van het merk met de vier ringen krijgen elk jaar opnieuw – vaak exclusieve – activiteiten aangeboden die hen toelaten om hun liefde voor de auto(sport) intenser te beleven.

Het jaar 2019 zal dan ook geen uitzondering vormen op die regel. Hoewel de Belgian Audi Club nog steeds partner zal zijn van het WRT team in de GT-racerij, en met name in de Blancpain GT Series en bij de 24H van de Nürburgring, snijden de troepen van Vincent Vosse dit jaar een volledig nieuw hoofdstuk aan door de handschoen op te nemen in het DTM. Ondanks het verdwijnen van de traditionele clubdag, kan het bestuur van de Belgian Audi Club toch een goed gevuld, gevarieerd en zeer aantrekkelijk programma presenteren!

18 en 19 mei: DTM in Zolder

Het is geleden van… 2005! In 2019 maakt de DTM zijn comeback in België, meer bepaald op het Circuit van Zolder. Het kampioenschap staat aan de vooravond van belangrijke wijzigingen met een nieuwe motor (de atmosferische V8 ruimt plaats voor een krachtigere 4 cilinder turbomotor) en Audi is vastbesloten om een hoofdrol te spelen met zijn zes officiële rijders. Dit seizoen zien we eveneens de terugkeer van privé-teams, waarbij WRT de kleuren van het merk met de vier ringen zal verdedigen met twee Audi RS5 DTM versie 2019. Meer dan reden genoeg dus om present te tekenen voor deze Limburgse afspraak! Op het ogenblik dat we deze zinnen neerpennen, kunnen we u helaas nog niet alle details bevestigen. We kunnen u wel vertellen dat alles zal plaatsvinden in de sfeer die u gewend bent van onze Club: gemoedelijk en exclusief!

22 en 23 juni: 24 Uren van de Nürburgring

Een circuit dat geboekt staat als een van de lastigste ter wereld, een bomvol deelnemersveld (met vaak meer dan 200 wagens aan de start), een intense strijd tussen constructeurs en een gigantisch feest. Allemaal manieren om de 24 Uren van de Nürburgring te omschrijven! Elke autosportliefhebber moet deze wedstrijd minstens eenmaal in zijn leven hebben bijgewoond. De wandeling langs de Nordschleife bij het vallen van de nacht is een moment dat je nooit meer vergeet.

In het kader van deze Duitse dubbele race rond de klok kan de Belgian Audi Club u een pakket aanbieden met een inkomticket waarmee u eveneens toegang krijgt tot de paddock, catering en een bezoek aan de faciliteiten van WRT. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons secretariaat!

27 en 28 juli: TOTAL 24 Hours of Spa 

Zonder twijfel DE grote afspraak van het seizoen! Op 27 en 28 juli vormt de TOTAL 24 Hours of Spa het orgelpunt van de Blancpain GT Series en de Intercontinental GT Challenge. Jaar na jaar is de strijd tussen de constructeurs net dat tikkeltje steviger. De Belgian Audi Club kan u twee formules aanbieden indien u Audi en het WRT team wil komen aanmoedigen. De eerste optie: een algemene inkomkaart (+ paddock) aan verlaagd tarief. De tweede mogelijkheid: een onuitgegeven VIP-pakket! We mogen u helaas nog niet meer vertellen, maar het zal iets worden wat niet te vergelijken valt met wat we de voorbije jaren deden. Blokkeer dus alvast deze datum in uw agenda!

7 en 8 september: Blancpain GT World Challenge Europe in Budapest

Het Sprintkampioenschap van SRO Motorsports Group, dat tot voor kort door het leven ging als de Blancpain GT Series Sprint Cup, trekt eens te meer naar Hongarije, meer bepaald de Hungaroring. Een uitgelezen kans dus voor de Belgian Audi Club om in lijn met de traditie van de Club een reis te organiseren die toerisme (de Hongaarse hoofdstad, Budapest, is absoluut een omweg waard!) combineert met autosport. Wetende dat deze meeting het sluitstuk vormt van de Blancpain GT World Challenge Europe, maakt deze uitstap mogelijk nog interessanter, zeker als het Belgian Audi Club Team WRT in strijd is voor de titels!

Heeft u interesse? Contacteer dan zo snel mogelijk ons secretariaat!

2 en 3 november: FIA GT Nations Cup in Vallelunga

Nog een buitenlandse verplaatsing! Als het WRT team, net als vorig jaar, geselecteerd wordt om België te vertegenwoordigen in deze landenrace, dan wil de Belgian Audi Club voor haar leden een trip op poten zetten naar Vallelunga. Een zwart-geel-rood weekend om op een perfecte manier de herfstvakantie af te sluiten? Wil u samen met ons de Belgen aanmoedigen in Italië? Contacteer het secretariaat van de Club!

Datum nog te bevestigen: bezoek aan de Audi-fabriek in Vorst

De Audi-fabriek in Vorst draait op dit ogenblik op volle toeren. Het is namelijk daar dat de nieuwe Audi e-tron wordt geproduceerd, de eerste 100% elektrische wagen van de constructeur uit Ingolstadt. Tot op de dag van vandaag zijn er geen bezoeken van “externe” personen toegelaten geweest. Maar de leden van de Belgian Audi Club kunnen bij de eersten zijn om deze fabriek te betreden voor een geleid bezoek dat zich bijzonder interessanter aankondigt, want de elektrische technologie maakt zonder twijfel deel uit van de toekomst van de autosector.

De datum staat nog niet vast, maar als u deel wil uitmaken van dit selecte gezelschap, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat!

Zoals u ziet biedt het lidmaatschap van de Belgian Audi Club u nog steeds heel wat interessante voordelen! We bedanken u dus voor uw trouw en hopen u te mogen begroeten op onze activiteiten.

Wenst u meer informatie? Mail ons op info@belgianaudiclub.be of bel naar 02/640.80.14

Tot zeer binnenkort,

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer