Word Lid

Allerlei

Audi Sport customer racing: Dries Vanthoor en Fred Vervisch bevestigd

13 februari 2019

Het is natuurlijk niet echt een verrassing, maar Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor zijn bevestigd als officiële Audi Sport customer racing-rijders voor het seizoen 2019. Zoals u weet zijn de twee Belgian Audi Club-rijders het seizoen reeds goed begonnen met een deelname aan de 24H van Dubai (waar ze afsloten op de twee eerste plaatsen) en de 24H van Daytona, waarbij Fred bovendien ook aan de start kwam van de 12H van Bathurst.

In het totaal zullen maar liefst 13 rijders de kleuren van Audi Sport customer racing verdedigen. Dries en Fred krijgen in GT3 het gezelschap van Mattia Drudi (I), Christopher Haase (D), Pierre Kaffer (D), Kelvin van der Linde (ZA), Christopher Mies (D), Frank Stippler (D) en Markus Winkelhock (D). Zij zullen worden ondergebracht bij verschillende klantenteams in de Blancpain GT Series en/of de ADAC GT Masters. Daarnaast bevestigde Audi eveneens dat er vijf rijders in actie komen in de Intercontinental GT Challenge: Christopher Haase, Kelvin van der Linde, Christopher Mies, Markus Winkelhock en Fred Vervisch. Tot slot is er ook één vrouwelijke pilote die deel blijft uitmaken van het gezelschap: Rahel Frey. De Zwitserse zal voor haar negende seizoen in de kleuren van Audi vooral de handschoen opnemen in Azië.

Aan deze groep GT-rijders moeten we vanzelfsprekend ook nog de namen toevoegen van zij die in actie komen in het WTCR. Naast Fred Vervisch, de enige van het gezelschap die beide disciplines op zijn planning heeft staan, komen ook Jean-Karl Vernay (F), Gordon Shedden (GB) en nieuwkomer Niels Langeveld (NL) in actie voor het merk met de vier ringen in de wereldbeker voor toerismewagens.

 

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer